Lütfen bu siteyi kullanmadan önce lütfen bu şartlar ve koşulları dikkatlice okuyun.

Web Sitesi Kullanım Şartları
Bu kullanım şartları (içinde bahsedilen belgelerle birlikte) size konuk veya kayıtlı kullanıcı olarak web sitemizi [www.dermabon.com.tr] (sitemiz) kullanmanızla ilgili şartları açıklamaktadır. Sitemizin kullanımı; erişim, göz atma ve siteyi kullanmak üzere kaydolmayı içerir.

Bu şartlar site kullanımınız için geçerli olacağından, sitemizi kullanmaya başlamadan önce bu kullanım şartlarını dikkatlice okuyun. İleride bakmak için çıktı almanızı tavsiye ederiz

Sitemizi kullanarak bu kullanım şartlarını kabul ettiğinizi ve bunlara uyacağınızı kabul ettiğinizi onaylarsınız.

Bu kullanım şartlarını kabul etmiyorsanız, sitemizi kullanmamalısınız.

Diğer Uygulanabilir Şartlar
Bu kullanım şartları, site kullanımınız için de uygulanacak olan aşağıdaki ek şartları içerir:

Sizden aldığımız veya sizin verdiğiniz kişisel bilgileri kullanma şeklimize dair şartları belirleyen Gizlilik Politikası Gizlilik Politikası Sitemizi kullanarak bu işlemleri onaylamış ve verdiğiniz tüm bilgilerin doğru olduğunu garanti etmiş olursunuz..
Kabul Edilebilir Kullanım Politikamız sitemizin izin verilen ve yasak olan kullanımını belirlemektedir. Sitemizi bu Kabul Edilebilir Kullanım Politikasına uygun olarak kullanmalısınız
Çerez Politikamız, Sitemizdeki çerezler hakkında bilgileri açıklamaktadır.
BİZİMLE İlgili Bilgiler
www.dermabon.com.tr VPS İnternet ve Yazılım Hizmetleri Tasarım San. Tic. Ltd. Şti. (“Biz”) tarafından işletilen bir sitedir. Şirketimizin adresi Mecidiyeköy Mah. Selahattin Pınar Cad. No: 27 Şişli – İstanbul – Türkiye’dedir.

Bu Şartlarda Değişiklikler
Bu kullanım şartlarını, istediğimiz zaman, bu sayfayı değiştirerek revize edebiliriz. Sizin için bağlayıcı olacağından, zaman zaman bu sayfayı kontrol ederek yaptığımız değişikliklerden haberdar olun.

Sitemizde Değişiklikler
Sitemizi zaman zaman güncelleyebilir ve istediğimiz zaman içeriği değiştirebiliriz. Ancak lütfen sitemizdeki herhangi bir içeriğin her an zaman aşımına uğrayabileceğini ve güncelleme yükümlülüğümüz olmadığını unutmayın. Sitemizin veya herhangi bir içeriğinin hata veya eksiklik içermediğini garanti etmiyoruz.

Fikri Mülkiyet Hakları
Sitemizdeki ve sitemizde yayınlanan materyaldeki tüm fikri mülkiyet haklarının sahibi veya imtiyaz sahibi biziz. Bu çalışmalar dünya genelinde telif hakkı kanunları ve anlaşmalarıyla korunmaktadır.

Tüm bu haklar saklıdır.

Tüm bu haklar saklıdır. Kişisel kullanımınız için sitemizden herhangi bir sayfanın bir kopyasını yazdırabilir veya indirebilir ve sitemizde yayınlanan içeriği kurumunuzdaki diğer insanların dikkatine sunabilirsiniz.

Hiçbir şekilde yazdırdığınız veya indirdiğiniz herhangi bir materyalin kağıt veya dijital kopyasını değiştirmemeli ve hiçbir resim, fotoğraf, video veya ses dizisini veya grafiği ilgili metinden ayrı olarak kullanmamalısınız.

Bizim statümüz ve belirtilen herhangi bir katkı sahibinin statüsü her zaman sitemizdeki içeriğin yazarları olarak kabul edilmelidir.

Sitemizdeki içeriğin hiçbir kısmını bizden veya lisans veren makamlardan izin almaksızın ticari amaçlarla kullanmamalısınız.

Sitemizin herhangi bir bölümünü bu kullanım şartlarını ihlal ederek yazdırır, kopyalar veya indirirseniz sitemizi kullanma hakkınız derhal sonlandırılacak ve bizim takdirimize göre, elde ettiğiniz materyal kopyalarını geri göndermeniz veya imha etmeniz gerekecektir.

Bilgilerde Güvenilmezlik
Sitemizdeki içerik yalnızca genel bilgilendirme amaçlı sunulmuştur. İtimat edilmesi gereken tavsiye olarak alınması amaçlanmamaktadır. Sitemizdeki içerik bazında her türlü işlemi yerine getirme veya bunlardan uzak durma öncesinde profesyonel veya uzman sağlık bakımı tavsiyesi almalısınız.

Bu web sitesindeki hiçbir bilgi tavsiye veya akıl verme amaçlı olarak yorumlanmamalıdır ve herhangi bir kararda veya eylemde bu bilgiler temel alınarak bunlara itimat edilmemelidir. Sağlıkla ilgili belirli bir rahatsızlığınız varsa sağlık alanında bir uzmanın görüş ve tavsiyelerine başvurmanız önem arz etmektedir.

Biz, sitemizdeki bilgileri güncellemek için kayda değer çaba harcasak da, sitemizdeki içeriğin doğru, tam veya güncel olduğuna dair hiçbir beyan, garanti veya teminatı, açık veya zımni olarak yapmamaktayız.

Yükümlülüğümüzün Sınırlandırması
Bu kullanım şartlarındaki hiçbir ifade, bizim ihmal veya sahteciliğimiz ya da yalan beyanımız veya uygulanacak kanunlara göre hariç tutulamayan veya sınırlandırılamayan herhangi bir başka yükümlülüğümüzden kaynaklanan ölüm veya yaralanma konusundaki sorumluluğumuzu hariç tutmaz veya sınırlamaz.

Kanunların izin verdiği ölçüde, açık veya zımni olarak, sitemiz veya içeriği için geçerli olabilecek tüm koşul, garanti, beyan veya diğer hükümleri reddediyoruz

Hiçbir kullanıcı için sözleşme dahilinde, haksız muamele (ihmal dahil), yasal yükümlülüğün ihlali veya öngörülebilse bile, aşağıdaki koşullar altında veya bu koşullarla bağlantılı olarak meydana gelen herhangi bir kayıp veya hasardan sorumlu olmayacağız:

sitemizin kullanımı veya kullanım için yetersizlik, ya da
sitemizde görüntülenen herhangi bir içeriğin kullanımı veya buna güvenme.
Eğer bir işletme kullanıcısı iseniz, lütfen şunlardan yükümlü olmayacağımıza özellikle dikkat edin:

kar, satış, iş veya gelir kaybı;
iş kesintisi;
beklenen tasarruf kaybı;
iş fırsatı, saygınlık veya itibar kaybı; ya da
her türlü dolaylı veya sonuç olarak meydana gelen kayıp ya da zarar.
Tüketici kullanıcıysanız, lütfen sitemizi yalnızca ev kullanımı ve özel kullanıma sunduğumuzu unutmayın. Sitemizi ticaret veya iş amacıyla kullanmayacağınızı ve size karşı herhangi bir kâr kaybı, iş kaybı, iş kesintisi veya iş fırsatı kaybından sorumlu olmayacağımızı kabul edersiniz.

Bizim sitemizi kullanmanızdan ötürü yada herhangi bir içeriği indirmenizden ötürü ya da linkli herhangi bir websiteden ötürü, virüs, hizmet engelleme saldırısı ya da diğer teknolojik olarak zarar verebilecek materyellerin; bilgisayarınızın ekipmanını, bilgisayar programlarını, data ya da diğer mülki materyel zarar oluşturmasından ya da kaybından sorumlu değiliz.

Sitemizde bağlantısı verilen web sitelerindeki içerik konusunda sorumluluk kabul etmiyoruz. Bu bağlantılar, bağlantısı verilen web sitelerini onayladığımız şeklinde yorumlanmamalıdır. Bu siteleri kullanmanızdan kaynaklanabilecek kayıp veya hasarlar için sorumluluk kabul etmiyoruz.

Sitemize İçerik Yükleme
Sitemize içerik yüklemenize veya sitemizdeki diğer kullanıcılarla iletişim kurmanıza izin veren bir özelliği kullandığınızda, Kabul Edilebilir Kullanım Politikası standartlarına uygun davranmalısınız.

Bu türden tüm katkıların ilgili standartlara uygunluğunu garanti eder ve bu garantinin ihlali konusunda bize karşı sorumluluk kabul eder ve teminat verirsiniz. Tüketici kullanıcıysanız, bu durum garanti ihlalinizden dolayı yaşayacağımız tüm kayıp ve zararlardan sorumlu olacağınız anlamına gelir.

Sitemize yüklediğiniz tüm içerik gizli ve özel olmayan içerik olarak kabul edilecek ve bu içeriği herhangi bir amaçla kullanma, çoğaltma, dağıtma ve üçüncü taraflara açıklama hakkımız olacaktır. Bu bilgilerde bulunan tüm fikir, konsept, teknik bilgi veya teknikleri bu bilgileri içeren ürünler geliştirme, üretme ve pazarlamayı içerip, bunlarla sınırlı olmamak üzere, herhangi bir amaçla kullanma hakkımız olacaktır.

Ayrıca sitemizde tarafınızdan yayınlanan veya yüklenen bir içeriğin fikri mülkiyet haklarını veya gizlilik haklarını ihlal ettiğini iddia eden üçüncü taraflara kimliğinizi açıklama hakkımız da olacaktır.

Herhangi bir üçüncü tarafa karşı, siz veya sitemizin başka bir kullanıcısı tarafından yayınlanan içerik veya içeriğin doğruluğundan sorumlu veya yükümlü değiliz.

Sitemizde yayınladığınız herhangi bir içeriğin Kabul Edilebilir Kullanım Politikası’nda Kabul Edilebilir Kullanım Politikası belirtilen içerik standartlarına uygun olmadığını düşünürsek, ilgili içeriği kaldırma hakkımız vardır..

Sitemizde diğer kullanıcılar tarafından belirtilen görüşler bizim görüş veya değerlerimizi temsil etmez.

Virüsler
Sitemizde böcek veya virüs olmayacağını garanti etmiyoruz.

Sitemize erişmek için bilgi teknolojinizi, bilgisayar programlarınızı ve platformunuzu yapılandırmaktan sorumlusunuz. Kendi virüs koruma yazılımınızı kullanmalısınız.

Sitemizi bilinçli olarak virüs, truva atı, solucan, yazılım bombası veya kötü amaçlı ya da teknolojik olarak zararlı diğer materyali yayarak kötüye kullanmamalısınız. Sitemize, sitemizin bulunduğu sunucuya veya sitemize bağlı herhangi bir sunucu, bilgisayar veya veritabanına yetkisiz erişim sağlamaya çalışmamalısınız. Hizmet engelleme saldırısı veya dağıtılan hizmet engelleme saldırısıyla sitemize saldırmamalısınız. Bu hükmü ihlal ederseniz, 1990 tarihli Bilgisayar Suistimali Kanunu uyarınca ceza gerektiren bir suç işlemiş olursunuz. Bu tür ihlaller kanun uygulayıcı kurumlara bildirilecek ve kimliğiniz açıklanarak bu kurumlarla işbirliği yapılacaktır. Bu türden bir ihlal durumunda sitemizi kullanma hakkınız derhal sonlandırılacaktır.

Sitemize bağlantı sağlama
Adil, yasal ve itibarımızı zedelemeyecek veya itibarımızdan yararlanmayacak şekilde yapmanız kaydıyla ana sayfamıza bağlantı verebilirsiniz.

Bizim adımıza, olmayan herhangi bir ortaklık, onay veya tasdik önermek için bağlantı oluşturmamalısınız.

Sahibi olmadığınız herhangi bir web sitesinde sitemize bağlantı vermemelisiniz.

Sitemiz başka bir sitede çerçevelenmemeli veya sitemizin ana sayfa dışındaki herhangi bir kısmına bağlantı verilmemelidir.

Bağlantı verme iznini bildirimde bulunmaksızın geri çekme hakkını saklı tutarız.

Bağlantı verdiğiniz web sitesi Kabul Edilebilir Kullanım Politikası’nda Kabul Edilebilir Kullanım Politikası belirtilen içerik standartlarına her açıdan uygun olmalıdır.

Sitemizde yukarıda belirtilenler dışında herhangi bir içerik kullanımında bulunmak isterseniz lütfen [[email protected]] ile iletişim kurun.

Sitemizde Üçüncü Taraf Bağlantıları ve Kaynakları
Sitemizde üçüncü taraflar tarafından diğer sitelere verilen bağlantı veya kaynaklar, yalnızca bilgilendirme amacıyla sunulmaktadır.

Bu site veya kaynakların içeriği üzerinde kontrolümüz yoktur..

Yan Etkileri Tarafımıza Bildirme
Tüketicilerimizi, ürünlerimizin kullanılmasından kaynaklanan her türlü şüpheli yan etkiyi bildirmeye teşvik ederiz. Yan etki bildiriminde bulunmak için lütfen [email protected] ile iletişim kurun. Herhangi bir yan etkiden şüpheleniyor veya yan etkinin ciddi olduğunu düşünüyorsanız, size en iyi tavsiyeleri verebilecek olan doktorunuza, diş hekiminize veya eczacınıza bildirin.

Geçerli Yasa
Bu kullanım şartları, ana konusu ve oluşumunun İngiliz yasalarınca yönetildiğini ve siz ve biz, her ikimiz de İngiltere mahkemelerinin münhasıran yargı yetkisine sahip olacağını kabul ettiğimizi unutmayın.

Bize Ulaşın
Bizimle iletişim kurmak için lütfen [email protected] adresine e-posta gönderin.

× WhatsApp İle Sipariş Ver!